Activiteiten

Wat is er te doen bij De Buurvrouw?

We hebben verschillende huurders bij de Buurvrouw die regelmatig activiteiten aanbieden. Heb je interesse in één van de activiteiten neem dan contact op met de betreffende huurder en wie weet zien we je binnenkort.

Zing je vrij

 Bij Zing Je Vrij gaat het nooit over presteren. Het gaat over uitdrukken en verbinden met wie je werkelijk bent.Zingen geeft ruimte aan wat er in je leeft. En daar wordt je blij van.Het repertoire is een combinatie van mantra’s (*) en eenvoudige liedjes en melodieën uit allerlei culturen. 

Iedere vrijdag 10:00 uur

Dansschool La Barre

Dansstudio la Barre heeft haar hoofdvestiging in Kralingen Rotterdam. Omdat we graag iedereen aan het dansen willen krijgen, geven we ook les op heel veel andere plekken, altijd midden in de wijk. We willen laagdrempelig zijn, dus we zijn makkelijk bereikbaar, niet duur en per maand opzegbaar.

Dansschool Felice

Dansschool Felice, Felice is erg gedreven en gepassioneerd en motiveert haar leerlingen dan ook vol overgave te dansen.

Paper Moon

Paper Moon is een Rotterdams popkoor met ca 35 leden tussen de 25 en 75 jaar die elke maandagavond samen vier- of vijfstemmig zingen. Het repertoire loopt uiteen van de Beach Boys tot Armin van Buuren en van ballads tot funky stuff. Plezier staat voorop! We hebben nog plek voor enkele heren dus mannen, voor gezelligheid en ontspanning, ga naar de website en meld je aan om een keertje mee te doen!

Numismatische Kring Rotterdam

De Numismatische Kring Rotterdam is sinds 1962 dè regionale vereniging voor alle verzamelaars van munten, jetons, penningen, bankbiljetten en geïnteresseerden in geldgeschiedenis. Wij organiseren iedere maand, van september t/m juni,  lezingen waar de sprekers hun expertise over munt- en penningkunde met anderen kunnen delen.

Simove

Dans je fit op de dinsdagmorgen met ‘Simove’. Lekker swingen terwijl je werkt aan conditie, kracht en soepele gewrichten? Informatie: simonedans@gmail.com

Kundalini Yoga

Wil je je levensenergie makkelijker laten stromen? Verlang je naar meer ontspanning? Niet iedereen is er zich van bewust dat de levens energie die je zelfvertrouwen en diepe rust geeft gewoon in je lichaam aanwezig is. Kundalini yoga helpt je daarbij. Het is de yoga van het bewustzijn waarbij meditatie een belangrijke rol speelt.

Iedere woensdagochtend.

 

Voor meer informatie of aanmelden stuur een berichtje naar Annemieke via 06-1804 9983

SKVR

Cultuur zit in alles. En al helemaal in Rotterdam. SKVR maakt cultuurbeoefening mogelijk. Van muziek tot dans, van theater tot mode en van fotografie tot film. Hoe oud je bent, maakt ons niet uit. Hoe goed je bent ook niet. Cultuur is er voor iedereen en onze activiteiten zijn dat ook. 

Schilder-tekengroep

Al jaren huurt een vaste schilder-teken groep op vrijdagochtend met veel genoegen accommodatie in De Buurvrouw. Ieder lid werkt naar eigen ideeën en materiaalkeuzes. Een deskundige begeleider komt bijna wekelijks langs. Zonder dat er sprake is van een lessituatie wordt er veel geleerd en uitgeprobeerd. Jammer genoeg is er dit seizoen geen plek meer voor nieuwe leden.

Fotoclub Rotterdam

Een club met ongeveer dertig leden die onder het motto “inspireren en geïnspireerd worden” wekelijks bijeenkomt om zich met foto’s bezig te houden. Straatfotografie, stillevens, portretfotografie, zwart-witfotografie, alle genres worden beoefend binnen de fotoclub.

Hélène Peters Illustraties

Heb je zin in een creatieve, inspirerende ochtend? Kom dan meedoen met een tekenworkshop van Hélène Peters Illustraties in Het Atelier  of stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl om je in te schrijven.

Zangcoach

Op maandag en vrijdag geeft Annemarie zangles (privé/duo/groepjes).

Ben jij benieuwd wat je allemaal uit je stem kan halen?