Buurtverbinders

Repair Cafe Schiebroek

Waarom een Repair Café in Schiebroek?

Elly Rooze heeft het initiatief genomen om ook in de wijk Schiebroek een Repair Café te starten. Zij gelooft in een wereld waarin we niet zomaar alles weggooien dat stuk is. Waar we elkaar helpen om langer met spullen te kunnen doen. En dat we met het repareren van spullen duidelijk maken dat ze zo ontworpen moeten worden dat ze langer meegaan en repareerbaar zijn.

Na het verspreiden van het nieuws over het Repair Café heeft De Buurvrouw een ruimte beschikbaar gesteld, is er een bijdrage van de gemeente Rotterdam verkregen en hebben zich vrijwiligers aangesloten die een steentje willen bijdragen aan deze missie.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van vrijwilligers met verschillende achtergronden en  expertises, allemaal woonachting in de omgeving van Schiebroek. Wij ontvangen de bezoekers vriendelijk, beantwoorden vragen via de mail en repareren kapotte voorwerpen waar mogelijk.

Mee doen?

Wil jij ook een handje meehelpen bij het Repair Café? Dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden. We zoeken nog een expert die bijvoorbeeld:

  • onze social media wil bijhouden,
  • reparaties kan uitvoeren,
  • de gasten kan helpen ontvangen,
  • of iets anders.

Meld je aan via de onderstaande knop of kom langs.