Theater

De programmering van het theater gebeurt voor de volle 100% door de bewoners zelf die niet alleen de artiesten boeken, maar ook de voorstelling organiseren op de dag zelf. Zo houden we de entreeprijzen betaalbaar, is het aanbod passend bij de wijk en geven we iedereen de kans cultuur dicht bij huis te beleven. Heb je zelf een idee voor een artiest of wil je op ons podium je kunsten tonen, neem dan vooral even contact op met info@buurvrouwrotterdam.nl.

Onze kinderprogrammering

We zijn altijd opzoek naar voorstellingen voor het hele gezin.  Op die manier is het niet alleen voor de kinderen maar ook voor ouders en grootouders een leuk uitje.

Onze volwassenprogrammering

Of het nu om muziek gaat, een mooi toneelstuk of een leuke film met passend diner. Wat we programmeren is een mix van bekende namen en talent. We proberen zo breed mogelijk te programmeren zodat er voor alle bewoners voldoende aanbod is.

Onze lokale initiatieven

Een deel van onze voorstellingen en evenementen zijn geinitieerd door en met de bewoners. We proberen dit zoveel mogelijk gratis aan te bieden voor onze buren. Zo is cultuur voor iedereen bereikbaar en leren we elkaar ook op een andere manier kennen.

kaartverkoop theater

Tickets

Kaarten verkopen we via onze partner Stager. Ook voor registratie van gratis evenementen gebruik je deze link.

Onze programmering had niet tot stand kunnen komen zonder de steun van: